fredag den 27. juli 2012

Hmm ferie

Okay det er skønt at være i sydens sol og varme. Det er dejligt at man bare kan drikke og spise alt det man vil og ikke tænke over at ungerne skal have penge med i baren mm.

Men vi er også havnet midt i All inclusive helvede.. Vi ved godt ar Hr. og Fru P oplevede den rene luksus i Mexico så der skal meget til at slå dette... Men der er bare alt for mange mennesker så hyggestunder er svært at få under de forskellige måltider. Man skal være på vagt hvis man vil have plads ved poolen. Vores første værelse lå ca 1 km fra området med restauranter og bar. Og nej det er ikke en overdrivelse. Det lå på 2. sal og uden elevator.. Nemt nok med tre børn hvoraf den ene for det meste sidder i sin klapvogn.. Nå men med lidt brok kommer man jo et stykke vej, så dagen efter fik vi et nyt værelse helt nede på jorden ;-)
Vi fik også hældt lidt galde ud til Spies som ville prøve at finde et nyt hotel til os. I første omgang er alt på øen booket men de ser på det igen efter weekenden. Vi får det bedste ud af det og man vender sig jo til meget..

1 kommentar:

  1. Thailand med mikael og tanya - der har du svaret:-) ej jeg håber hurtigt i vænner jer til det hele og bliver immune over for alle de andre så i kan få massere af god kvalitets-hygge! Billederne ser i hvert fald dejlige ud!
    Ps adam & eve i tyrkiet er også et godt forslag til en tur med mikael og tanya:-)

    SvarSlet